Booking.com

Популяризация на уеб сайт и СЕО оптимизация.


Популяризирането да уеб сайт би могло да се извърши в няколко стъпки. Задължителни фактори са СЕО оптимизацията, регистрацията в портали и търсачки, публикуването на уникално съдържание в сайта и други. Популяризацията на сайта е изключително трудоемък, но много полезен процес.

СЕО оптимизацията е процес, който протича в рамките на минимум от 3 до 6 месеца. За постигането на максимален ефект и следователно по-предни позиции в Гугъл, тази част от популяризирането на уеб сайта е препоръчително да се извършва постоянно. Цената за една добре направена СЕО оптимизация би могла да бъде стряскаща, но реално с времето средствата се възвръщат многократно. Това става защото веднъж заплатена, оптимизацията започва да работи сама за себе си - достигането на предни позиции в търсачките води със себе си безплатни посещения в сайта. По тази причина едно добре направено СЕО се явява най-евтината реклама в дългосрочен план.

Регистрация на сайта в търсачки - от една страна спомага за това сайта Ви да присъства навсякъде, където може да го потърси човек. От друга страна повечето препратки към сайта го правят по-популярен сред търсачките. Предлагаме регистрация на сайт в над 120 български портала и търсачки за 50 лв. Регистрацията е еднократна и безплатна.

Публикуването на уникално съдържание в сайта е задължително условие за достигане на по-предни позиции в търсещите машини. Според някои СЕО експерти дори в момента това е най-основния критерий, по който се подреждат сайтовете при търсене.

За контакт и по-подробни условия на услугите, които предлагаме, може да ни пишете на e-mail web@beavisbg.com
_______________________________________________________________


 
© 2011 Страницата на Beavisbg
Google Search | World Wide Web Consortium
Adobe - Adobe Reader Download | Adobe - Adobe Flash Player
Facebook
������� ��